Hotel Management

Fra planlægning til implementering. Vi klarer det hele.

VIA Systems er en del af Techotel gruppen, som er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer. Med flere end 500 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.

Techotel udvikler, sælger, underviser i og servicerer IT løsninger til kroer, hoteller, konferencecentre, hotelkæder og restauranter, hvor der lægges vægt på indtjeningsfremmende funktioner, brugervenlighed og gæsteservice.

Techotel er et 100% dansk firma, som blev etableret i 1981 og har hovedsæde i Danmark med datterselskaber i Sverige, Norge og Irland. Techotel er en sund IT virksomhed med stærke rødder og en stærk økonomi. Techotel har for 5. år fået tildelt karakteren AAA af Bisnode.

Med så mange års erfaring indenfor software løsninger til hotelbranchen, ved Techotel mere end de fleste om udvikling af IT løsninger.

Techotel har Skandinaviens største udviklingsafdeling, hvor der bruges 3 mio. kr. årligt på nyudvikling af software.

Læs mere om Techotel her

I samarbejde med Techotel tilbyder vi følgende software løsninger til hotel branchen.

Hotel Management løsninger

Vores Hotel IT & Softwareløsninger forkuserer på besparelser og indtjening samt optimering af arbejdsgange

YP INTELLIGENCE

YP Intelligence giver nem adgang til over 600 kanaler, som automatisk lægger reservationer direkte i dit PMS og samtidigt gør det nemt at opdatere alle OTA kanaler på én gang. 130 hoteller i Skandinavien bruger allerede YP Intelligence. Salg af værelser gennem forskellige online kanaler er dagligdag for de fleste hoteller. Administrationen af disse værelser kan imidlertid være tidskrævende og langt fra alle hoteller udnytter de muligheder der ligger i værelssalg gennem kanaler.

YP OPTIMIZER

Større indtjening og overskud via intelligente analyser. YP Optimizer omsætter skiftende faktorer indenfor begivenheder og sæsoner til de helt rigtige priser. Den intelligente beregningsalgoritme i YP Optimizer øger indtjeningen ved at forbedre priser, i stedet for at sænke avancen. Sammenhold priser og prisudvikling mod en udvalgt gruppe af konkurrenter over en udvalgt tidsperiode, ved hjælp af data fra flere online distributionskanaler.

IMPROVE - GUEST FEEDBACK MANAGEMENT

Med Improve -også kendt som Loopon, får du et værdifuldt indblik i dine gæsters oplevelse af jeres service. Improve er et genialt kundetilfredshedsanalysesystem der benyttes af 700 hoteller i Skandinavien. Improve hjælper jer med at monitorere, analysere og påvirke jeres online omdømme, og jeres kunders generelle indtryk af virksomheden. Improve giver jer dermed muligheden for at yde den bedst mulige service for jeres gæster.

WELCOME - DIGITAL GUEST BOOK

Erstat den fysiske hotel værelsesmappe/bog med en digital version, hvor gæsten har adgang fra deres smartphone under hele opholdet. Spar både tid og penge og få mulighed for at ændre indholdet for en enkelt gæst eller for alle gæster med få klik. Welcome sørger for en online kommunikation via live-chat, og et samlet og let tilgængeligt go-to sted for al relevant info for gæsten. Welcome giver desuden hotellet et realistisk indblik i hvilke services gæsten efterspørger.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere spørgsmål og mere information om produkter & priser

Vores konsulenter kommer gerne på besøg for at demonstrere vores produkter & komme med forslag til at forbedre virksomhedens nuværende IT løsninger

Via System er en del af AK Techotel A/S

Vi er en del af Techotel gruppen, som er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer.

Med flere end 500 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.

Techotel Hotline holder åbent 24 timer alle ugens 7 dage

Techotel support koncept er optimeret til hotelbranchen
Kontakt os nu for en service aftale