Lidt om os og vores samarbejdspartnere

Via System har specialiseret sig i kundetilpassede individuelle løsninger til adgangskontrol og billetsystemer med brugerbetaling til eksempelvis svømmehaller, idrætscentre, idrætshaller, fitnesscentre, feriecentre, museer, sportsarenaer, stadions, messer, forlystelsesparker og turistattraktioner.

Via System tilbyder softwareløsninger og kundetilpassede løsninger til elektronisk sikkerhed, adgangskontrol, personmøller, adgangsmøller, billetsystemer, betalingssystemer, POS systemer, selvbetjeningsautomater, energistyring, persontællere, omklædningsskabe, låsesystemer og pengeløs betjening til eksempelvis svømmehaller, idrætscentre, idrætshaller, fitnesscentre, feriecentre, museer, sportsarenaer, stadions, messer, omklædningsfaciliteter, forlystelsesparker, turistattraktioner, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, boliganlæg, hospitaler, offentlige institutioner og transport mv.

Via System så dagens lys i 1982 og producerede oprindeligt elektroniske styringssystemer.

Siden 1988 har vi specialiseret os i adgangs- og billetsystemer og efter 29 år i branchen har vi en meget driftssikker løsning med et 100% integreret adgangskontrol og betalingssystem til eksempelvis svømmehaller, idrætscentre, idrætshaller, fitnesscentre, feriecentre, museer, sportsarenaer, stadions, omklædningsfaciliteter, forlystelsesparker, turistattraktioner og offentlig transport mv.

Vi udfører service & support alle dage kl. 06:00 – 22:00 til stor glæde for vores kunder med lange åbningstider.

Tryk her for at se nogen af vores kundereferencer og forskellige løsninger.

Via System er en sund virksomhed med en god økonomi og vi har fået tildelt den højeste kreditværdighed med karakteren AAA i Bisnodes kreditrating.

Via System er en del af Techotel gruppen, der er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

Tryk her for at læse mere om Techotel.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer. Med flere end 500 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.

Techotel udvikler, sælger, underviser i og servicerer IT løsninger til kroer, hoteller, konferencecentre, hotelkæder og restauranter, hvor der lægges vægt på indtjeningsfremmende funktioner, brugervenlighed og gæsteservice.

Techotel er et 100% dansk firma, som blev etableret i 1981 og har hovedsæde i Danmark med datterselskaber i Sverige, Norge og Irland. Techotel er en sund IT virksomhed med stærke rødder og en stærk økonomi. Techotel har for 5. år fået tildelt karakteren AAA af Bisnode.

I 2009 overtog vi salg, service og distribution i Danmark og samt service i Island, for det Østrigske firma N-Tree Ticket solutions.

N-Tree er en af Europas førende producent af “Visitor management systems” og er et af de mest solgte systemer i Danmark.

N-Tree adgangsystemer er installeret overalt i Europa i mange forskellige miljøer. Fra kolde skiresorts til store aqua centre. Udendørs adgangsmøller, personmøller og læsere er forsynet med varmeelementer, så de kan holde til alle slags vejr.

N-Tree tilbyder omfattende løsninger til besøgskontrol i fritidsfaciliteter. Siden 2000 har virksomheden udviklet og installeret POS og adgangsløsninger til fritidsfaciliteter med offentlig adgang. Hidtil har N-Tree succesfuldt gennemført mere end 500 installationer i hele Europa inden for fritidssektoren.

N-Tree systemet er det samme, uanset om det styrer en enkelt lille hal med en enkelt læser, eller styrer Berlins mere end 65 kommunale svømmeanlæg i et og samme system.

Alt N-tree software er oversat til dansk og vi tilbyder service og support alle dage 6:00-22:00

Vores anden samarbejdspartner Gotschlich har været en familie virksomhed siden grundlæggelsen i 1948. På grund af den lange erfaring med sikkerhedsteknologi og egen udvikling af systemer og udstyr, hører Gotschlich til verdens førende producenter indenfor adgangskontrol. Virksomheden besidder mange patenter i Europa og USA.

Ved at kombinere installationsmoduler med forskellige typer gearkasser, har Gotschlich mulighed for at tilbyde individuelle kundeorienterede løsninger. Vi kan derfor altid leve op til selv de mest komplekse projekter.

I modsætning til den nuværende tendens stræber Gotschlich efter at producere alle komponenter internt. Det er den eneste måde at sikre nøjagtige leveringstider og kvalitetskontrol. GOTSCHLICH produkter er af højeste kvalitet og med meget lang levetid.

SplendIT, som er virksomheden bag AccessFlex, har leveret special udviklede softwareløsninger til en række forskellige brancher. Kernekompetencen ligger i kundespecifikke løsninger, som drives på open source platforme. Kompatibilitet, sikkerhed og integrationsmuligheder er altid i fokus. Drivkraften i SplendIT har mere end 12 års professionel erfaring med softwareudvikling.

Vores adgangskontrol og betalingssystem tilbyder både enkle løsninger, der erstatter traditionelle nøgle systemer, og avancerede intelligente løsninger, hvor alle døre og faciliteter styres centralt.

Via System bruger bl.a. tælleanlæg og persontællere fra V-count. V-Count er et førende firma indenfor dokumentation af besøgstal og bevægelsesmønstre samt analyser af købsadfærd med evt. e-handelstal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Vores nyhedsbrev udkommer 6-8 gange om året
og du kan altid framelde det igen

Via System er en del af AK Techotel A/S

Vi er en del af Techotel gruppen, som er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer.

Med flere end 500 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.

Læs mere om producenter / samarbejdspartnere

Herunder kan du læse meget mere om vores producenter / samarbejdspartnere