YP Intelligence Channel Manager

YP Intelligence channel manager, også kendt som Yield Planet, giver dig nem adgang til over 600 kanaler, der automatisk lægger reservationer direkte i dit PMS og samtidigt gør det nemt at opdatere alle dine OTA kanaler på én gang.

200 hoteller i Skandinavien bruger allerede YP Intelligence Channel Manager.

Salg af værelser gennem forskellige online kanaler er dagligdag for de fleste hoteller. Administrationen af disse værelser kan imidlertid være omstændig og tidskrævende, og langt fra alle hoteller udnytter de muligheder der ligger i værelsessalg gennem kanaler.

YP Intelligence Channel Manager er et samlet opdateringsredskab, der hjælper dig med at opnå den optimale drift og prissætning på hotellet, samt centraliserer og simplificerer administrationen af dine kanaler.

YP Intelligence har også interface med 2-vejs kommunikation i Picasso.

Sæt online distribution under kontrol

Nem at bruge styring af alle online salgskanaler. YP Intelligence beregner og opdaterer alle satsplaner over udvalgte kanaler.

Sparer tid - hele online-salg på et enkelt kontrolpunkt.

Den modulære struktur af værktøjet lader dig starte med de funktioner, du har brug for i dag.

Der er ingen provision gebyrer eller skjulte omkostninger med YP Intelligence som er tilgængeligt for et fast årligt, kvartalsvis eller månedligt abonnementsgebyr.

Stort udvalg af online distributionskanaler

Optimer din online distribution med et bredt udvalg af kanaler. Med en lang række OTA'er, GDSer og CRSer allerede forbundet, kan du oprette din perfekte distributionsportefølje.

Integration med PMS'ere

YP Intelligence Channel Manager kan integreres med en lang række Property Management Systemer, f.eks Picasso.

Regelbaseret automatiseret distributionsstyring

Definer din basis rumtype, prisplan og prisregler, og lad YP Intelligence beregne alle takster for alle rumtyper automatisk.

Du kan definere op til 20 ordninger med individuelle rum og prisplaner. Funktionen Central Allotment holder styr på bookinger og aflysninger og sender en opdateret opgørelse over tilgængelighed til alle kanaler.

Avanceret analyse

Få et hurtigt overblik over dine indtægter og reservationer. Se belægning og afhentning, og filtrer yderligere efter individuelle værelsestyper, i realtid eller over et vist tidsinterval. Kontroller din online synlighed ved at tjekke din tilstedeværelse på hver af dine kanalers websider.

Oversigt over YP Intelligence

Her kan du se en grafisk oversigt over hvordan YP Intelligence Channel Manager systemet er opbygget og hvordan det fungere

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere spørgsmål og mere information om produkter & priser

Vores sælger kommer gerne på besøg for at demonstrere YP Intelligence Channel Manager og vores andre hotel IT løsninger


Se en lille video om
YP Intelligence Manager

Her kan du se en lille video om hvordan YP Intelligence Channel Manager systemet fungerer

Techotel Hotline holder åbent 24 timer alle ugens 7 dage

Techotel support koncept er optimeret til hotelbranchen
Kontakt os nu for en service aftale

Via System er en del af AK Techotel A/S

Vi er en del af Techotel gruppen, som er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer.

Med flere end 800 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.