YP Intelligence Channel Manager

YP Intelligence channel manager, også kendt som YieldPlanet, giver dig nem adgang til op til 500 kanaler, der automatisk lægger reservationer direkte i dit PMS og samtidigt gør det nemt at opdatere alle dine OTA kanaler på én gang.

200 hoteller i Skandinavien bruger allerede YP Intelligence Channel Manager.

Salg af værelser gennem forskellige online kanaler er dagligdag for de fleste hoteller. Administrationen af disse værelser kan imidlertid være omstændig og tidskrævende, og langt fra alle hoteller udnytter de muligheder der ligger i værelsessalg gennem kanaler.

YP Intelligence Channel Manager er et samlet opdateringsredskab, der hjælper dig med at opnå den optimale drift og prissætning på hotellet, samt centraliserer og simplificerer administrationen af dine kanaler.

YP Intelligence har også interface med 2-vejs kommunikation i Picasso.

Sæt online distribution under kontrol

Brugervenligt værktøj til styring af online salgskanaler. YP Intelligence Channel Manager beregner og opdaterer alle rate plans på udvalgte kanaler.

Spar tid! Med YP Intelligence Channel Manager kan jeres online-salg administreres fra et enkelt sted.

Den modulære struktur gør det muligt at tilpasse YP Intelligence Channel Manager til jeres unikke behov og nuværende online salg - allerede i dag.

Der er ingen provision, gebyrer eller skjulte omkostninger med YP Intelligence Channel Manager, som kan erhverves for et fast årligt, kvartalsvist eller månedligt abonnementsgebyr.

Stort udvalg af online distributionskanaler

Optimer din online distribution med et bredt udvalg af kanaler. Med en lang række OTA'er, GDSer og CRSer, der allerede er forbundne med YP Intelligence Channel Manager, kan du oprette din perfekte distributionsportefølje.

Integration med PMS integrationer

YP Intelligence Channel Manager kan integreres med en lang række Property Management Systemer, f.eks Picasso.

Opbygning

Her kan du se en grafisk oversigt over, hvordan YP Intelligence Channel Manager systemet er opbygget, og hvordan det fungerer.

Vi er integreret med næsten 500 kanaler, der kan hjælpe dig med at nå et globalt marked. Vores partnere inkluderer OTAs, wholesalers, PMSs, RMSs, CRSs, GDSs and BEs. Klik på linket nedenfor for en komplet liste.

YP Channel-List-2021-Q2-3

Regelbaseret automatiseret distributionsstyring

Definer din basis rumtype, prisplan og prisregler, og lad YP Intelligence Channel Manager beregne alle takster for alle rumtyper automatisk.

Du kan definere op til 20 ordninger med individuelle rum og prisplaner. Funktionen Central Allotment holder styr på bookinger og aflysninger og sender en opdateret opgørelse over tilgængelighed til alle kanaler.

Avanceret analyse

Få et hurtigt overblik over indkomne reservationer og revenue. Se belægning og pick-up ovr et valgt datointerval. Se det for alle værelser samlet eller filtrer yderligere efter individuelle værelsestyper og prisplaner. Kontroller også din online synlighed ved at monitorere reservation flow pr. individuel kanal.

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere spørgsmål og mere information om produkter & priser

Vores sælger kommer gerne på besøg for at demonstrere YP Intelligence Channel Manager og vores andre hotel IT løsninger


Se en lille video om
YP Intelligence Channel Manager

Her kan du se en lille video om hvordan YP Intelligence Channel Manager systemet fungerer

Techotel Hotline holder åbent 24 timer alle ugens 7 dage

Techotel support koncept er optimeret til hotelbranchen
Kontakt os nu for en service aftale

Via System er en del af AK Techotel A/S

Vi er en del af Techotel gruppen, som er Skandinaviens største leverandør af bookingsystemer til hoteller og kursus steder.

I dag er Techotel et resultat af over 25 års erfaring i udvikling og drift af hotelsystemer.

Med flere end 800 installationer er Techotel førende i Skandinavien indenfor for it-løsninger til hoteller, restauranter, konference- og feriecentre.