Brønderslev Svømmehal

Med en billetautomat kan Brønderslev Svømmehals indgang drives
uden personale og åbningstiden kan udvides uden ekstra personaleforbrug

Billetautomaten samarbejder med billetsystem & adgangmøller for at
tilbyder gæsterne selvbetjening hele vejen igennem svømmehallen

Brønderslev Svømmehal er en stor svømmehal, som kan drives af få ansatte bl.a. pga. vores nyeste billetautomat.

Brønderslev Svømmehal er en dejlig bruger- og handikapvenlig svømmehal med mange faciliteter, hvor familien rigtig kan udfolde sig.

Brønderslev Svømmehal byder på et 50 m bassin med 7 baner for konkurrence samt et skønt baby-/børnebassin, boblebad, dampbad, sauna, motionsrum og dejlige omklædningsfaciliteter – der gør besøget til en oplevelse.

Brønderslev Svømmehal er en del af Brønderslev Hallerne som tilbyder idrætshaller, svømmehal, motionscenter, bowlingcenter, møde- og selskabslokaler, samt cafeteria og vandrerhjem, som danner rammerne om en lang række aktiviteter, kurser og arrangementer.

Vi har skræddersyet et komplet system bestående af vores nyeste billetautomat sammen med adgangssystem og billetsystem med kassefunktion / POS til salg af andre varer.

Via billetautomaten kan kunder selv udskrive både billetter og abonnementskort samt flerturskort på en meget nem måde. Vores billetautomat tager imod kontanter, danske og international kort samt MobilePay.

Adgangssystemet giver adgang til svømmehallen igennem en 2 armet adgangsmølle og en elektronisk låge, som automatisk åbner ved handicap billet for at give en bredere indgang. Systemet er bygget af rustfrit højkvalitet aluminium og er meget slidstærkt, selv i udsatte omgivelser med vandpåvirkning. Systemet er meget støjsvagt med en driftslyd på kun 44 db.

En kort / billet / chip læser sørger for adgangskontrol ved indgangen og sender alle data til billetsystemet, som opdatere forbruget.

Billetsystem med touch skærm og kassefunktion til salg af andre varer. Betaling med kontanter, danske og international kort samt MobilePay.

Tryk her for at besøge Brønderslev hallens hjemmeside

Adgangsmøller
Billetsystem
Adgangskontrol
Billetautomat

Med en billetautomat kan svømmehallens indgang drives uden personale og åbningstiden kan udvides uden ekstra personaleforbrug


Billetautomaten samarbejder med billetsystem & adgangmøller for at tilbyder gæsterne selvbetjening hele vejen igennem svømmehallen

Se billeder fra Brønderslev Svømmehal

Se billeder af omklædningsrum & skabsløsninger

Se billeder af omklædningsrum & skabsløsninger til svømmehaller, idrætsanlæg osv.

Vi tilbyder service og support alle ugens 7 dage kl. 06 – 22

Vores service koncept er optimeret til ferie- fritids- og underholdningsbranchen
Vi holder åbent alle ugens 7 dage imellem kl. 6 - 22

Kontakt vores salgsafdeling for yderligere spørgsmål og mere information om produkter & priser

Vores sælgere kommer gerne på besøg for at demonstrere vores produkter & komme med forslag til at forbedre virksomhedens nuværende IT løsninger